Виробництво насіння
Кожен мішок з насінням, який ми виробляємо, проходить довгий процес від планування та селекції до дверей господарства. Ми співпрацюємо з більш ніж 500 місцевими виробниками насіння та логістичними компаніями, наймаємо штатних та сезонних членів команди та дотримуємося унікальної процедури якості, щоб постачати високоякісне насіння аграріям у всьому світі.
Якість насіння – наш пріоритет
Кожен завод з переробки насіння має високотехнологічні виробничі потужності та систему забезпечення якості ESTA, сертифіковану у Франції, Іспанії та Україні. Кожен завод дотримується суворо контрольованої процедури якості. Виробничі протоколи адаптовані до кожного сорту з контролем якості на кожному етапі процесу. Для забезпечення найкращої однорідності насіння в кожному мішку застосовуються методи калібрування “A la care”. Наші заводи у Франції, Іспанії та Італії мають сертифікат ORGANIC, що гарантує таку ж високу якість органічного насіння.
Напрямки насінництва
Значна частина виробництва насіння відбувається на полі в одній із 7 країн-виробників.
У кожній країні наші фахівці виробляють високоякісне насіння, дотримуючись загальних суворих протоколів у польовій мережі нашого виробника та на наших заводах. Наш відділ насінництва має власні R&D для розробки інновацій у прикладних рішеннях для насіння, технологіях виробництва, управлінні якістю та забезпеченні завжди більш сталого виробництва насіння.
4 заводи
- Хаут-Мауко, Франція
- Сарагоса, Іспанія
- Могилів, Україна
- Сан-П’єтро-ді-Морубіо, Італія
7 країн-виробників
Окрім Франції, Іспанії, України та Італії, ми розширили площу виробництва на Туреччину, Італію та Мексику, щоб диверсифікувати походження насіння та бути ближчими до ринків. MAS Seeds також пропонує батьківські лінії насіння, експериментальне насіння та мережі позасезонного виробництва в Африка та Америці.
Заводи з виробництва насіння
Хаут-Мауко, Франція
Виробнича потужність > 12 000 га
Заснована в 1970 році, мережа з 250 фермерів і команда з 30 постійних фахівців займається виробництвом і переробкою:
- кукурудза
- соняшник
- озимий ріпак
- інші культури
Сарагоса, Іспанія
Виробнича потужність > 5 000 га
Заснована в 1992 році, мережа з 130 аграріїв і команда з 10 постійних фахівців виробляють і переробляють:
- кукурудза
- соняшник
- озимий ріпак
- крупи
- сорго
Могилів, Україна
Виробнича потужність > 6 000 га
Створена у 2010 році, мережа з 30 фермерів та команда з 25 постійних спеціалістів займається виробництвом та переробкою:
- кукурудза
- соняшник
- озимий ріпак
- крупи
Сан-П’єтро-ді-Морубіо, Італія
Спеціалізується на сільськогосподарських культурах для диверсифікації
Придбана у 2016 році компанія Semfor та MAS Seeds Italy володіє переробними потужностями для створення більш ніж 300 різних видів сумішей та чистих культур, в тому числі:
- покривні культури
- кормові суміші
- спеціальні суміші
- соя
- люцерна
- сорго
- трави
- крупи
4
заводи
3 для гібридів і 1 спеціалізується на сумішах та інших кормових культурах. Кожен з них має відділ контролю якості та високотехнологічний процес
500
аграріїв
спеціалізується на селекції насіння та польовому виробництві
25 000
гектарів
виробничі потужності в 7 країнах
230
членів команди
працюють у сфері польового виробництва, переробки, постачання та досліджень у галузі насінництва