Вибір насіння люцерни є дуже важливим рішенням для аграріїв, оскільки її вирощують для тривалого отримання сіна (від 3 до 5 років). Протягом останніх 5 років на виробництво насіння люцерни регулярно впливали зміни клімату (посуха, нерегулярні та значні опади під час збору врожаю), що призводило до дефіциту насіння для певних сортів.

У цьому контексті складно забезпечити правильний сортовий набір продуктів для всіх клієнтів. Нашим пріоритетом є постачання високоякісної продукції незалежно від її сортового складу. Щоб відповісти на цей виклик, компанія MAS Seeds® обрала перелік високоефективних сортів.

Дослідження полягає у скрупульозній оцінці та відборі сортів люцерни на основі індивідуальних показників (врожайність, вміст білка) та агрономічних характеристиках, таких як енергія стартового росту після сівби, зимостійкість, відновлення вегетації після зими.

Здатність поєднання сортів в польових умовах для максимізації та стабілізації виробництва ретельно перевіряється.

Тому MAS Seeds створила науково-дослідну мережу по випробуванню люцерни в кількох країнах (Румунія, Іспанія та Італія). Основне завдання – оцінити та відібрати кращі сорти люцерни.

Дослідження та розробка насіння MAS Seeds

Знайти продукт

Відкрийте для себе повний асортимент люцерни з періодом спокою від 4 до 8, з унікальним різноманіттям і поєднанням до 4 сортів

Зв’яжіться з нами

Наші місцеві команди відвідують господарства та дистриб’юторів на місцях, щоб надати вам найкращі поради. Знайдіть місцевого консультанта MAS Seeds,® відвідавши веб-сайт країни, або заповніть нашу контактну форму тут.