Я вже зареєстрований

Перейти до інформації та послуг у вашому персональному кабінеті.

Я ще не реєструвався

Ви не користуєтесь нашим інструментом? Зв'яжіться з нами, ми допоможемо вам у  будь-який час!

AGROконцентрат - досвід успішних!

AGROконцентрат - досвід успішних!

By Burcin Dilci - Увімкнено 10.09.2021

Дізнайтесь більше про платформу та цикл заходів AGROконцентрат.

Чотири міжнародних компанії MAS Seeds, KUHN, FMC та Timac-Agro вже другий рік поспіль спільно працюють над проектом АGROконцентрат , що містить в собі багатогранність форматів та можливостей для зустрічей з українськими аграріями.азі провідних фермерських господарств, де закладено польові технологічні досліди на півдні, сході, центрі та заході країни.

Це Дні поля та зимові семінари, які проводяться в різних регіонах України, вебінари, на яких ми звітуємо про результати врожайності, польові дослідження, проблеми вирощування кукурудзи та соняшнику і пропонуємо шляхи їх вирішення у різних регіонах України.

Наші спільні рішення успішно застосовувалися на полях АGROконцентрат та веб-платформі, яка містить аналіз досліджень, технологічні карти полів, детальних опис погодних умов, по-фазові звіти щодо стану посівів, відгуки аграріїв, фото та відео-сюжети заходів. Цієї весни, незважаючи на війну та складні економічні умови в країні, ми заклали польові технологічні досліди на посівах кукурудзи та соняшнику в Тернопільській області, Підволочиському районі, с. Кам’янка на базі господарства ТОВ "Агрофірма Медобори", підрозділ агрохолдингу Епіцентр.

Вже 2 вересня ми запрошуємо Вас на День поля АGROконцентрат , на якому поділимося досвідом оптимізації виробництва, отримання високої врожайності при обмеженні ресурсів та переорієнтації бізнесу на умови воєнного стану.

Минулого року ми провели технологічні досліди та Дні поля в Одеській, Дніпропетровській, Вінницькій і Хмельницькій областях, результати яких ви зможете знайти на веб-платформі https://agro-concentrate.com/

Взимку ми провели детальний аналіз проекту під час вебінару, який був відкритим для усіх фермерів України, а також, розширили географію проекту АGROконцентрат на Миколаївську, Черкаську, Сумську та Тернопільську області під час серії зимових семінарів для фермерів, які сумарно відвідали більше 260 гостей.

Цієї зими ми продовжимо проводити семінари в регіонах України заради обміну безцінним досвідом між нашими експертами та українськими фермерами, на яких будемо розглядати успішні практичні рішення та підходи, які впровадили українські аграрії в складних економічних умовах, методи управляння ризиками ведення агробізнесу та багато іншого.

Наші семінари – це платформа для спілкування та обговорення агрономічних та економічних питань, обміну досвідом прибуткового вирощування та прогнозами розвитку регіонів.

На сьогодні нас об’єднує дуже багато чинників – перемога України, відкриття портів, відновлення країни та європейський орієнтир розвитку, позиціонування її як високорозвиненої аграрної держави з вільними людьми та демократичною формою правління.

Це все мотивує нас, не покладаючи рук, працювати та робити те, що ми вміємо найкраще.

Разом з Вами ми переможемо ворога та відбудуємо сильну і незалежну країну. Все буде Україна!

АGROконцентрат – досвід успішних!!!

Про MAS Seeds:

MAS Seeds є дочірньою компанією великого агро-промислового кооперативу MAÏSADOUR Group на південному заході Франції з річним торговельним оборотом в 1,4 млрд. євро. Завдяки 70-річному досвіду в насінницькому бізнесі, діяльність MAS Seeds зосереджується на чотирьох основних напрямках: селекція гібридів, маркетинг, виробництво та комерціалізація. Виробничі потужності зосереджені у Франції, Іспанії, Італії та Україні. MAS Seeds має 13 дочірніх компаній та присутня в 50 країнах Європи, Африки, Азії та Америки. Місія MAS Seeds полягає у забезпеченні високоякісного насіння та інноваційних рішень, які допоможуть фермерам у збільшенні вартості своєї продукції та сталому господарюванні. MAS Seeds Україна із 160 співробітниками та власним заводом з доробки насіння з потужністю виробництва в 1 млн посівних одиниць на рік, є однією із основних філій Групи та реалізує всі напрямки насінництва:

  • селекція та дослідження адаптації гібридів до умов України у власних R&D центрах,
  • виробництво та постачання сільгоспвиробникам гібридного насіння кукурудзи, соняшнику, озимого ріпаку та сортів люцерни,
  • супроводження демо і товарних посівів клієнтів компанії регіональними представниками,
  • моніторинг та аналіз польових операцій за допомогою агро-цифрового додатку Agrotempo.

footage2.00_02_40_22.still032.jpg

Про KUHN:

Компанія KUHN – найбільший в світі виробник причіпної та навісної сільськогосподарської техніки з 193-річним досвідом.

Тільки в Україні представлено більш ніж 100 одиниць сучасної техніки, як для рослинництва, так і для тваринництва.

KUHN забезпечує фермерів інноваційною технікою, що збільшує продуктивність та ефективність господарств.

Про FMC:

Корпорація FMC була заснована у Каліфорнії в 1883 році для виробництва і реалізації пульверизаторів. Наразі основними видами діяльності корпорації FMC є виробництво та розробка інноваційних продуктів і технологій для сільського господарства.

Сьогодні компанія FMC - це п’ята за величиною агрохімічна компанія у світі. Агрохімічний бізнес компанії FMC включає в собі 26 виробничих об’єктів, 23 дослідницькі лабораторії та представництва у понад 70 країнах світу.

Як один із світових лідерів у використанні передових технологій, наукових досліджень та розробок, орієнтованих на клієнта, корпорація FMC пропонує інноваційні та економічно ефективні рішення для підвищення врожайності та якості посівів (контроль широкого спектру шкідників, бур’янів та хвороб), винайшовши оптимально безпечну формулу для навколишнього середовища. Не менш важливою для корпорації FMC є турбота про ділових партнерів, забезпечення їх найвищим рівнем обслуговування та продуктами високої якості. Компанія фокусує свою увагу на розвитку нових вдосконалених пестицидів, адаптованих до нових вимог, які пов’язані з захистом довкілля. Таким чином корпорація FMC працює на світовому ринку та впевнено тримає лідерські позиції вже більше 130 років. Починаючи з травня 2017 року компанія зареєстрована як товариство з обмеженою відповідальністю «ФМС Україна» та веде повноцінну діяльність на аграрному ринку України.

Компанія FMC інвестує багато в інноваційні рішення, створюючи нові молекули і розробляючи нові продукти, зокрема і біологічного напрямку. У найближчі роки компанія має намір інвестувати близько 2 млрд. дол. у розвиток науководослідницьких лабораторій, інноваційних центрів та технологій майбутнього.

Про Timac-Agro:

«Тімак Агро Україна»  – це французька компанія, з 60 -річним досвідом у галузі живлення рослин, що входить до складу Roullier Group. Протягом багатьох років, завдяки якості та інноваційним підходам в живленні рослин «Тімак Агро» займає провідні позиції серед виробників добрив та біостимуляторів. Понад 130 країн світу використовують продукти компанії.

На українському ринку «Тімак Агро Україна» з'явилася у 2013 році. Вона є дочірньою компанією французької Group Roullier - виробника унікальних добрив, у яких в одній гранулі об'єднані мінеральна і органічна складові - екстракти водоростей і інших рослин.

На сьогодні Group Roullier - це незалежна сімейна група (бізнесом досі керує родина Даніеля Рульє), представлена в 131 країні світу. До складу входить 97 виробничих майданчиків, розташованих по всьому світу. Близько 70% бізнесу - це продукти для мінерального живлення рослин.

Також група активно розвиває виробництво кормових добавок для тварин, альтернативні джерела енергії, харчову промисловість (під власними брендами реалізує випічку і морепродукти).

Компанія «Тімак Агро Україна» об’єднує понад 140 співробітників і має потужну команду консультантів з живлення рослин - понад 90 людей.

Портфель продуктів нашої компанії дозволяє бути представленою у всіх сегментах: від польових культур до овочів і теплиць. Близько 55% клієнтів - це фермери з земельним банком 500-2000 га. Головна мета всіх продуктів компанії - дати рослині не тільки живлення, але і можливість засвоїти всі ті мікро- і макроелементи, які надходять разом з добривом.

Для перегляду більш детальної інформації про цикл заходів AGROконцентрат та наших агрономічних рішень завітайте на сайт www.agro-concentrate.com

mvi_0189.mp4.00_00_15_03.still001.jpg